Cautare

1022 de rezultate pentru "cis automotive cable srl" (3.30 secunde)
El are mai multe firme care merg pe profit, printre care si Negru Production SRL. ... In 2013, a deschis doua procese impotriva firmei 4U Bright Ideas SRL, cea care nu-si onorase datoria.
Cosmin Manuel Soare, director al firmei Smin Codex SRL, participa la targul de Craciun de la Sala Dalles. La standul firmei sale, Smin Codex SRL, situat la parterul Salii Dalles, puteti gasi si achizitiona obiecte superbe, la parter.
O sa atraga numai pe Gigi SRL, pe Camila nu-stiu-care...
Vinovatii pentru incident au ramas necunoscuti In prezent, in zona adiacenta locului in care s-a produs surparea cheului se desfasoara lucrarile noului terminal de cereale, al carui beneficiari sunt firmele CANOPUS SRL, TRANSPORT TRADE SERVICE SA, TRANSFER INTERNATIONAL SPEDITION SRL, obiectivul urmand a fi finalizat in luna iunie a.c.
000 de euro, catre SC Debora House SRL, o firma infiintata in anul 2008 de Ramona-Sorica Dumitru, sotia viceprimarului comunei Limanu, in asociere cu cetateanul britanic Gibbs Simon Thomas Bernanrd, cu Matei Marian si Pufulete Anghel.
In acelasi context, procurorii deruleaza anchete la rafinariile Rafo, Carom, Petromidia, Astra si Vega, privind raporturile comerciale cu mai multi beneficiari ai produselor petroliere: SC Dany Group SA, Grupul de Firme VGB, SC Star Com Oil SRL, SC Best Auto SRL.
Daca ati fost reclamat si cercetat penal pentru prejudicierea prin frauda a asociatilor italieni de la SC Astra Legno SRL Pecica (cetateanul italian Brandini Marcolini Cezare, cu domiciliul in Florenta, si firma SC Legno Planet SPA, cu sediul in Florenta), la care ati detinut functia de director tehnic in perioada 1996-2000?
Potrivit datelor de la Registrul Roman al Comertului, la PRESUT Jilt Matasari apar asociati nesemnificativi Ion Florescu, Scarlat Iriza si Ion Tudor, precum si SC BROF SRL din Oradea, cu 96%. ... Tot ca asociat la SARTEX Tirgu Jiu figureaza si SC PONOREL SRL Hunedoara, cu 97%.
Mai banoasa s-a dovedit afacerea cu Centrul de Diagnostic Clinic International SRL, de unde Cocos a ridicat dividende in valoare de 917.990 lei in 2011 si 273.440 de lei in 2012.
Cin Company nu a respectat termenele de plata stabilite In actul constitutiv al SC Cin Company SRL, cei doi asociati, CD Group Industries si Ion Chirita, l-au numit ca administrator pe Alin Giuca, omul de incredere al lui Dilgoci.
1.446 din 12/11/2008, emisa de guvernul Tariceanu, petrolul si gazele din jurul Insulei Serpilor au fost concesionate unei firme, Midia Resources SRL, ce are un capital social de doar 200 de lei.
Prin aceasta hotarare, firma Fratii Bacriz SRL, care presteaza acelasi tip de serviciu in Banie, era eliminata de pe piata. Considerandu-se afectata de decizia municipalitatii, SC Fratii Bacriz SRL a cerut in instanta anularea hotararii CLM, precum si suspendarea executarii acesteia pana la definitivarea procesului pentru anulare.
De asemenea, intr-o informare prezentata consilierilor, vicepresedintele CJ Mircea Toader preciza ca pentru urmarirea si verificarea lucrarilor de reabilitare a unor drumuri judetene, comunale, strazi, poduri, podete si sisteme de alimentare cu apa afectate de calamitatile naturale care au avut loc in luna iulie au fost depuse oferte, in termenul legal, de catre doua societati, Consis Proiect SRL si Consilier Construct SRL, comisia de validare atribuind contractul celei din urma.
Astfel, SC Dulcicom SRL a solicitat concesionarea unui teren cu o suprafata de 50 de metri patrati, situat pe strada Crisan, in vederea extinderii constructiilor existente.
In acest caz sint cercetati pentru evaziune fiscala, fals si uz de fals Ismail Al Swiha (48 de ani) si Mohammad Feezan (35 de ani), ambii asociati si administratori la Al Swiha Impex SRL si Iuria Universal SRL - firme bucurestene care au realizat transferuri externe totalizind sapte milioane si jumatate de dolari, pe baza unor acte financiar-bancare false.
Toposurvey SRL se ocupa cu lucrari de cadastru, geodezie, cartografie si s-a numarat printre primele societati din Dolj care au accesat fonduri structurale dupa aderarea Romaniei la Uniunea Europeana. ... Toposurvey SRL a inregistrat in 2011 o cifra de afaceri de 1,15 milioane de lei, potrivit calculelor companiei.
Senatorul PNL de Mures Stefan Mihail Antonie si-a dat demisia din partid, acuzand faptul ca organizatia liberala s-a transformat intr-un SRL. ... „Sunt dezamagit si scarbit de transformarea PNL Mures intr-un SRL, in care un patron da de lucru la subordonati“, a declarat Antonie.
In acest sens, vicepresedintele comisiei, senatorul democrat Marius Marinescu, i-a cerut lui Sebastian Vladescu sa nu confunde Guvernul cu un SRL.
In presa au aparut in ultima perioada mai multe articole conform carora averea senatorului PD Radu Berceanu ar fi mai mare decat ceea ce a declarat acesta in declaratia de avere, potrivit careia detine trei apartamente, doua autoturisme si peste 80 la suta din actiunile societatii comerciale AVI SRL din Craiova.
(A.I.) Primaria vrea sa negocieze pretul gunoiului Municipalitatea intentioneaza sa negocieze, in luna aprilie, cu SC ECO SUD SRL, tariful pentru depozitarea gunoaielor in rampa ecologica de la Mofleni.
google-analytics.com